Redőny

KÜLSŐ TOKOS REDŐNY 

A redőny, amely minden nyílászárón megállja a helyét… méghozzá nem is akárhogy

 

Ezért is van, hogy a külső tokos műanyag redőnyrendszerek a legkeresettebbek a piacon. Azonban ez csak egy a sok remek tulajdonságuk között. Mindemellett további előnyei is vannak:

  • nagy variálhatósági lehetőség
  • könnyű kezelhetőség
  • kedvező ár
  • gyárilag festett
  • fóliával ellátott acél vagy alumínium szalagból, az Ön által választott háromféle alakzat bármelyikére kerülhet kialakításra.
Redőnyeink rendelhetőek kombi tokos ( szúnyoghálós változatban is).
 
 
Alumínium redőny

ALUREDŐNY

Ez a külső tokos alumínium redőny az egyik legnépszerűbb típus az alumínium redőnyök között. A redőny alul 45 fokban hajlított, hengerelt és por festett alumínium tokkal rendelkezik amely alumínium öntvény oldal végekkel záródik. A redőny tok szerelő nyílással ellátott ami az esetleges meghibásodások zavartalan lehetőségét biztosítja.  A redőny tokban helyezkedik el a redőny tengely is mely porvédő csapágyazással ellátott. Működése a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. A tengely horganyzott perforált acél tengely , védőgyűrűk gondoskodnak a súrlódásmentes és halk működtetésről. A tengely továbbá tartalmaz egy feltolásgátló rendszert is, ez a rendszer mozgatja a redőny léceket.

A redőny lécek arriterezést kapnak, így garantált a tökéletes mozgás, és a sérülésmentes működtetés. A redőny lécek habbal ellátott szigetelt és por festett alumínium redőny lécek. A hab nem csak szigetelést, hanem merevséget is ad a redőny léceknek. A redőnypalást alsó profilja gumi szigetelést kap, feladata a zaj csillapítása és a tökéletes víz zárás biztosítása. A redőny sín extrudált alumínium profil, ami a jobb szigetelés eléréséért kefés tömítést kapott. A redőny sín mérete 22 mm x 53 mm. A redőny sín színe minden esetben megegyezik a redőny tok színével.

Redőnyeink rendelhetőek kombi tokos ( szúnyoghálós változatban is).